Vaihdoin näitä blogin värejä "vähän", kun se ruskee alko kyllästyttää. Mutta asiaan. Tänään oltiin lassin kanssa pitkällä 1h aamulenkillä, koska menin 12 kouluun. Vähän sitten ulkona tokoiltiin ja muutenvaan treenailtiin. Ihan kivasti meni. Uskalsin jopa päästää lassin vapaaks lumisellapellolla ja kivasti totteli. Kumpa se aina tottelis noin hyvin <3 Kotonakin vielä tokoiltiin ja sielä meni tosi hyvin. Sain kaksi videota, joista tuli tosi lyhyitä, kun kamerasta loppu akku. Tässä voitte vähän kattoa meidän suorituksia :D

www.petsie.fi/pet.php  <--- en jostain syystä saa videota lisättyä tälle sivulle, mutta yritän myöhemmin.
 

Koulun jäljeen, kun tulin kotiin saatiin kuulla, saatiin kuulla, että mun kaverille on tulossa koira! <3 Me ollaan ootettu tätä ihan sairaasti. Se on oikeestaan mun bf, joka asuu naapurissa. Niille on tulossa Norfolk tai norwichinterrieri. Nyt vaan jännittämällä odottamaan kennelien vastausta.
Lassin kanssa nyt ollaan myös ilmottauduttu petsieläisten yhtiin agitreeneihin, kun omia ei nyt oo, kun ulkona ei pääse treenaamaan. tokokin alkaa varmaan kohta, joten on ihanaa päästä pitkästä aikaa treenaamaan.
Me myös kaivataan lassin kanssa lenkki seuraa, joten jos lenkkeily kiinnostaa niin ilmo mulle ;)